Kroonzicht

Het plan

Vrijstaand wonen

Een mooie en unieke kans om vrijstaand te wonen in een zeer comfortabele villa die van alle gemakken is voorzien. En dat in het ‘oude’ centrum van Nieuw-Vennep op een kavel van meer dan 550 m2. De ruime kavel en de rustige ligging aan de Sportveldweg maken dat u hier heerlijk in alle rust kunt wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.
Met deze woning bent u op de toekomst voorbereid. De woning is gasloos en zeer energiezuining ontworpen. Het gebruik van natuurlijke, hoogwaardige en robuuste materialen zoals baksteen en hout zorgen voor een hoge kwaliteit en een tijdloze uitstraling. Zowel binnen als buiten.
De ruime opzet buiten vindt u ook terug in de woning zelf. Deze heeft meerdere slaapkamers en diverse mogelijkheden tot uitbreiding. Vraag naar de opties!

 

Kroonzicht

Gelijkvloers wonen

Het appartementencomplex in Kroonzicht is een kleinschalig complex met 18 ruime appartementen met een fijne tuin waar alle bewoners heerlijk kunnen genieten van het buitenleven. De toegang met lift zorgt voor een rustige, veilige en comfortabele entree.
De toepassing van robuuste en natuurlijke materialen als baksteen, aluminium en zink vormen de karakteristieke kenmerken van het appartementencomplex. Heldere gevellijnen en stoere details zorgen voor een sterke en solide uitstraling: een markante verschijning aan de Venneperweg.

De twee toegangen (één per acht appartementen) met lift zorgen voor een rustige, veilige en comfortabele entree. De appartementen zelf zijn ruim met minimaal twee slaapkamers een grote living en voldoende bergruimte. De buitenruimten zijn zonnig gelegen en bieden genoeg ruimte om heerlijk te kunnen verblijven en van de zon te genieten.

Via eigen terrein is Kroonzicht toegankelijk. In de half verdiepte kelder bevinden zich uw eigen parkeerplaats en berging.

Het plan wordt gerealiseerd door De Geus Bouw uit Broek op Langedijk onder Woningborg Garantie.

     


Het appartementengebouw en de vrijstaande woning zijn ontworpen door Enzo Architectuur & Interieur.