Kroonzicht

Locatie

Het kleinschalige project Kroonzicht wordt gerealiseerd op de hoek van de Venneperweg en Sportveldweg. Een centrale ligging in het ‘oude’ centrum van Nieuw-Vennep. Toen de Haarlemmermeer werd drooggelegd ontstonden er in eerste instantie twee plaatsen: Hoofddorp en Venneperdorp. In 1868 kreeg het Venneperdorp zijn huidige naam: Nieuw-Vennep. Gelegen in de gemeente Haarlemmermeer met circa 31.000 inwoners is het een plek met een gezellig, dorps karakter, van alle gemakken en faciliteiten voorzien en gelegen op een zeer centrale locatie.

 

Meer dan uitstekende bereikbaarheid

Nieuw-Vennep is gelegen midden in de Haarlemmermeer waardoor de bereikbaarheid naar de rest van de Randstad perfect is. Zowel via de weg als met het openbaar vervoer, Nieuw-Vennep heeft het allemaal. Om de hoek Kroonzicht ligt de bushalte met directe verbindingen naar onder meer Hoofddorp, Schiphol en Amsterdam.

 

Alles dichtbij

Alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, sfeervolle shops en gezellige horeca zijn op een steenworp afstand van uw woning te vinden. Winkelcentrum Getsewoud voor uw dagelijkse boodschappen ligt letterlijk om de hoek. Het winkelhart van Nieuw-Vennep met onder meer winkelcentrum Symfonie en diverse eetgelegenheden is op fietsafstand te bereiken. De diverse basisscholen, de middelbare school, sportfaciliteiten en de diverse uitvalswegen bevinden zich eveneens in de nabije omgeving.

Even uitwaaien? U stapt gemakkelijk op de fiets om de prachtige natuur van o.a. het Hollandse duinlandschap te ontdekken. Liever uitgebreid shoppen of genieten van cultuur? Amsterdam, Hoofddorp, Haarlem of Leiden zijn makkelijk en snel te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Dat is pas comfortabel wonen.
Kroonzicht